Tadzjikistan

Vaccinaties Tadzjikistan

Vertrek je binnenkort naar Tadzjikistan? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Tadzjikistan zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Tadzjikistan, officieel de Republiek Tadzjikistan, is een land in Centraal-Azië dat grenst aan Oezbekistan, Kirgizië, Volksrepubliek china en Afghanistan. Tot 1991 maakte het land deel uit van de Sovjet-Unie. Het klimaat wordt gekenmerkt door extreme temperaturen van -5 tot 40 graden Celcius. De zomermaanden zijn erg warm en de wintermaanden erg koud. Neerslag varieert sterk in de verschillende gebieden, en het weerbeeld veranderd constant. De windstromen hebben veel invloed op het weer, dit is ook van invloed op de activiteiten die je kunt ondernemen.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Gematigd landklimaat
  • rainy 88 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar