Slovenië

Vaccinaties Slovenië

Vertrek je binnenkort naar Slovenië? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Slovenië zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Slovenië, officieel de Republiek Slovenië, is een land in Midden-Europa. Het grenst aan Oostenrijk, Italië, Kroatië en Hongarije. Slovenië is een klein, dichtbebost en bergachtig land met een klein stukje Adriatische kust. De hoofdstad en grootste stad is Ljubljana. Het land kent een zeer divers klimaat met zomers temperaturen tot 30 graden Celcius en koude winters. Neerslag valt gelijkmatig gedurende het hele jaar. De Alpen kennen een gematigd klimaat en het oosten meer continentale invloeden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 128 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar