Seychellen

Vaccinaties Seychellen

Vertrek je binnenkort naar de Seychellen? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Seychellen zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Seychellen, officieel de Republiek der Seychellen, is een land en archipel in Afrika. De archipel ligt ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan, en bestaat uit meer dan 115 eilanden. Minder dan een derde van de eilanden is ook werkelijk bewoond. Zo'n 90% van de inwoners woont op het hoofdeiland Mahé, waar zich ook de hoofdstad Victoria bevindt. De eilanden leven voornamelijk van toeristen die genieten van strandvakanties, watersport en de unieke flora en fauna. Het land kent een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 24 en 32 graden Celcius. Neerslag valt gedurende het hele jaar, maar voornamelijk tussen november en februari.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 167 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april, mei, oktober en november
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar