Salomonseilanden

Vaccinaties Salomonseilanden

Vertrek je binnenkort naar de Salomonseilanden? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Salomonseilanden zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Salomonseilanden zijn een eilandengroep in het westelijk deel van de Grote Oceaan ten oosten van Nieuw-Guinea. Het gehele jaar is er een zeer vochtig klimaat. De temperatuur heeft een jaargemiddelde van 27 graden Celcius, tussen juni en augustus is er een koelere periode. Seizoenen worden niet specifiek benoemd in de Salomonseilanden, maar tussen november en april valt er een stuk meer regen. Ook kunnen in die periode soms tornado’s voorkomen.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 323 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar