Saint-Barthélemy

Vaccinaties Saint-Barthélemy

Vertrek je binnenkort naar Saint-Barthélemy? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Saint-Barthélemy zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Saint-Barthélemy maakt onderdeel uit van Frankrijk in het Caribisch gebied. Het eiland ligt ongeveer 30 kilometer ten zuidoosten van het eiland Sint Maarten, ten noordoosten van de Nederlandse eilanden Saba en Sint Eustatius en ten noorden van het onafhankelijke land Saint Kitts en Nevis. Saint-Barthélemy kent een tropisch klimaat met temperaturen van 22 tot 30 graden Celcius. Het regenseizoen is van juni tot november.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 90 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m april

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar