Palestina

Vaccinaties Palestina

Vertrek je binnenkort naar Palestina? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Palestina zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties dit zijn is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Palestina, ofwel Staat Palestina, is een land met beperkte erkenning in Azië, in het Midden-Oosten, in de Levant. Het bestaat uit twee gebieden, de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever, en Oost-Jeruzalem als hoofdstad. Palestina kent een mediterraan klimaat, wat zorgt voor aangename omstandigheden gedurende het hele jaar. De zomers in Palestina zijn droog en warm, met veel zonuren en weinig regenval. De lente en herfst zijn aangename seizoenen, met gematigde temperaturen en een heerlijk briesje dat door de regio waait.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Mediterraan klimaat
  • rainy 60 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is maart t/m mei

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar