Oekraïne

Vaccinaties Oekraïne

Vertrek je binnenkort naar Oekraïne? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Oekraïne zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties dit zijn is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf.  Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Oekraïne kent een gevarieerd klimaat met warme zomers en koude winters. In de zomer liggen de temperaturen gemiddeld tussen de 20 en 30 graden. De winters zijn koud, met temperaturen die kunnen dalen tot -4 graden. Over het algemeen heeft Oekraïne een gematigd klimaat met voldoende neerslag om het landschap groen en vruchtbaar te houden. Door dit klimaat heeft het land een diversiteit aan natuur en flora.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gematigd klimaat
  • rainy 120 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is juni t/m augustus

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar