Macau

Vaccinaties Macau

Vertrek je binnenkort naar Macau? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Macau zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties dit zijn is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Macau is een speciale bestuurlijke regio van de Volksrepubliek China (net als HongKong). Macau bestaat uit drie eilanden die met bruggen en dammen met elkaar verbonden zijn: het hoofdeiland Macau (schiereiland), het middelste eiland Taipa en het zuidelijkste eiland Coloane. De regio leeft voornamelijk van toerisme en de vele casino's. Macau kent een mild subtropisch klimaat met warme zomers en milde winters. Neerslag valt gedurende het hele jaar, met pieken van mei tot en met september.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Subtropisch klimaat
  • rainy 120 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m oktober

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar