Hongkong

Vaccinaties Hongkong

Vertrek je binnenkort naar Hongkong? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Hongkong zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Hongkong is een stad en een speciale bestuurlijke regio van de Volksrepubliek China. Het gebied bestaat uit 236 eilanden en er wonen bijna 7,5 miljoen mensen. Hongkong is een grote moderne metropool en inmiddels vastgegroeid aan, en onderdeel van, de agglomeratie rondom Guangzhou. Honkong kent warme, vochtige zomers met hoge temperaturen en milde winters. Neerslag vindt gedurende het hele jaar plaats, maar vooral in mei en juni.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Sub-tropisch klimaat
  • rainy 140 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is oktober t/m december

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar