Hawaii

Vaccinaties Hawaii

Vertrek je binnenkort naar Hawaii? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Hawaii zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Hawaï is een eilandengroep en een van de staten van de Verenigde Staten. De eilanden zijn allemaal van vulkanische oorsprong en liggen in het Polynesische deel van de Grote Oceaan. De hoofdstad is Honolulu. Hawaii heeft een moessonklimaat, met hoge temperaturen en regelmatige neerslag. De gemiddelde jaartemperatuur is 33 graden Celcius. De meeste neerslag valt van mei tot en met oktober.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Moessonklimaat
  • rainy 185 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is januari, juni, september, november

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar