Belize

Vaccinaties Belize

Vertrek je binnenkort naar Belize? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Belize zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Belize is een land in Midden-Amerika dat grenst aan Mexico en Guatemala. Het land kent verschillende tropische klimaten, waarop de zee en gebergtes invloed uitoefenen. Helaas zijn er ook regelmatig orkanen en tropische buien. De maanden februari, maart en april zijn doorgaans warm en droog en gelden als de beste reistijd. In augustus, september en oktober is er het meeste kans op orkanen.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 253 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is februari, maart, april

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar