Abu Dhabi

Vaccinaties Abu Dhabi

Vertrek je binnenkort naar Abu Dhabi? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Abu Dhabi zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties dit zijn is afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Abu Dhabi ligt in de Verenigde Arabische Emiraten. Dit is een verzameling van zeven zelfstandige rijken die ieder bestuurd worden door een emir of sjeik. Abu Dhabi ligt op een Arabisch schiereiland en grenst aan Oman en Saoedi-Arabië. De bekendste Emiraten en gelijknamige hoofdsteden zijn Dubai en Abu Dhabi. Verder behoren ook Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras-al-Khaima en Fujairah tot de emiraten. De emiraten hebben een woestijnklimaat met zeer beperkte regenval en veel zonuren. Abu Dhabi is de hoofdstad van het land en wordt gekenmerkt door wolkenkrabbers en andere indrukwekkende gebouwen.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Woestijnklimaat
  • rainy 11 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd december t/m april

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar