Verontreinigde grond keuring

Werk jij met verontreinigde grond? Dan ben je je ervan bewust dat dit gezondheidsklachten met zich mee kan brengen. Daarom biedt KLM Health Services een periodiek medisch onderzoek aan voor het werken met verontreinigde grond.  

Wanneer een verontreinigde grond keuring?

Wanneer jij werkt met verontreinigde grond is het van belang een periodieke medische keuring te ondergaan. De verontreinigde grond keuring vindt jaarlijks plaats conform de CROW-regelgeving.

Wat houdt een verontreinigde grond keuring in?

We delen de keuring op in drie verschillende klassen:

Klasse A is voor jou als je werkt met verontreinigde grond. Tijdens het onderzoek kijken we naar je gehoor-, reuk- en gezichtsvermogen, we verrichten een bloed- en urineonderzoek. We kijken naar je lengte, gewicht, BMI en we meten je bloeddruk. Ook wordt er een longfunctieonderzoek gedaan. Daarnaast neemt de keuringsarts een lichamelijk onderzoek af.

Klasse B is een uitbreiding op klasse A. Deze keuring is van toepassing op jou als je werkt met adembescherming. Dit betekent dat we een extra onderzoek afnemen. Namelijk een rust ECG.

Klasse C is opnieuw een uitbreiding op klasse B. Deze keuring is van toepassing op jou wanneer je werkt met buitenlucht onafhankelijke ademlucht, ook wel perslucht genoemd. We nemen dan een extra onderzoek af ten opzichte van een klasse B keuring. Namelijk een maximale inspanningstest.

Meer informatie

Heb je vragen over de keuring? Wij staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen via (020) 649 43 34. Liever mailen? Dat kan ook. Je kunt je gegevens achterlaten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locaties

Wij zijn te vinden in Den Haag en op Schiphol-Oost.