(Taxi) Chauffeurspaskeuring

Wil jij graag (taxi)chauffeur worden of ben jij dat? Dan moet je verplicht in het bezit zijn van een chauffeurspas. Wij helpen je graag om deze te krijgen of te behouden. Je hebt daar namelijk een geneeskundige verklaring voor nodig. Om deze verklaring te krijgen moet je een (taxi)chaffeurspaskeuring ondergaan. KLM Health Services biedt deze aan.

Wanneer een (taxi) chauffeurspas keuring?

Wanneer je (taxi)chaffeur wilt worden moet je een (tax)chaffeurspaskeuring ondergaan voor je medische verklaring. De geneeskundige verklaring is vijf jaar geldig en mag niet ouder zijn dan vier maanden voor de aanvraag van een chauffeurspas. De geneeskundige verklaring ontvang je na een (taxi)chaffeurspaskeuring.

Wat houdt een (taxi) chauffeurspas keuring in?

Tijdens deze keuring wordt er naar verschillende dingen gekeken. Zo wordt je bloeddruk gemeten en vindt er urineonderzoek plaats. Daarnaast wordt je gezichtsvermogen getest en bespreek je de van tevoren ingevulde vragenlijst met de keuringsarts. Mocht het nodig zijn, dan kan de keuringsarts ook een lichamelijk onderzoek verrichten.

Meer informatie

Heb je vragen over de keuring? Wij staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen via (020) 649 43 34. Liever mailen? Dat kan ook. Je kunt je gegevens achterlaten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Wij zijn te vinden in Den Haag en op Schiphol-Oost.