Offshore keuring (NOGEPA)

Werk jij op een booreiland? Dan weet jij als geen ander welke tol dit eist van jou en jouw lichaam. Het werk wat jij levert, vraagt nu eenmaal veel van jou. Je moet dan ook zowel lichamelijk als mentaal sterk genoeg zijn om dit werk uit te kunnen voeren.

KLM Health Services is niet onbekend met de eisen die aan offshore werknemers zoals jij gesteld worden. Wij zetten onze ruime internationale ervaringen in om de beste dienst te bieden.

Wij zijn een officieel NOGEPA erkend keuringsinstituut, ISO9001 gecertificeerd en keuren zowel voor Nederlandse, Duitse, Engelse als Noorse platforms.

Wanneer een offshore keuring?

Wanneer jij offshore werkt, is deze keuring voor jou.
Tijdens de keuring kunnen we mogelijke gezondheidsrisicofactoren en lichamelijke afwijkingen signaleren, zodat we op tijd kunnen ingrijpen als het nodig is. Bij de offshore keuring kun je bepaalde onderdelen wisselen of anders inzetten. Zo heeft KLM Health Services altijd een passende keuring voor jou.

Wat is een offshore keuring?

De keuring bestaat uit diverse onderzoeken. We kijken onder andere naar je urine en we meten je lengte, gewicht, BMI en bloeddruk. Daarnaast kijken we naar jouw gehoor- en gezichtsvermogen met kleurenzien. We nemen een rust ECG af en doen een longfunctieonderzoek.

Ben je lid van een Emergency Rescue Team? Dan wordt er ook een maximale inspanningstest (fietsergometrie) uitgevoerd. Vlieg je met een helikopter vanuit Engeland? Dan is het ook nodig om een schoudermeting uit te voeren conform de richtlijnen van de Civil Aviation Authority. De meting wordt uitgevoerd door speciaal opgeleid personeel. Na de meting krijg je een certificaat met de uitslag van de schoudermeting, dit certificaat is vier jaar geldig. De exacte inhoud van de offshore keuring is afhankelijk van de gekozen module en wordt voor jou op maat gemaakt.

Meer informatie

Heb je vragen over de keuring? Wij staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen via (020) 649 43 34. Liever mailen? Dat kan ook. Je kunt je gegevens achterlaten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Wij zijn te vinden in Den-Haag en op Schiphol-Oost