Expatkeuring

Word jij binnenkort voor een lange tijd uitgezonden naar het buitenland of ben jij als werkgever verantwoordelijk voor jouw uitgezonden werknemers? Dan is een medische verklaring nodig. KLM Health Services expatkeuring onderzoekt een aantal vitale functies, welke van belang zijn om veilig uitgezonden te worden naar het buitenland. Zo weet je hoe gezond je bent!

Wanneer een expatkeuring?

Ga jij voor een langere tijd voor je werk naar het buitenland? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een medische verklaring nodig. Bij KLM Health Services kun je dan een expatkeuring ondergaan om deze te verkrijgen. Onze artsen hebben veel kennis van de situaties in het buitenland en kunnen daarom gericht de keuring uitvoeren. Naast de actuele informatie die wij van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) ontvangen, hebben wij ook een uitgebreid artsennetwerk in het buitenland.

Wat houdt een expatkeuring in?

De keuring begint met een gedetailleerde analyse van jouw medische geschiedenis. Vervolgens doen we een aantal onderzoeken, waaronder bloed- en urineonderzoek, het meten van je lengte, gewicht, vetpercentage, BMI en bloeddruk.

Bij een uitgebreide keuring onderzoeken we je gehoor- en gezichtsvermogen, maken we een rust ECG en wordt er een longfunctieonderzoek uitgevoerd. Onze arts bespreekt de vragenlijst met je en zal jou ook lichamelijk onderzoeken. Afhankelijk van je bestemming kan er na de keuring een vaccinatieconsult plaatsvinden bij onze Travel Clinic.

De expatkeuring die plaats zal vinden is situatieafhankelijk. Er zijn verschillende expatkeuringen die je door ons kunt laten uitvoeren. Ga je met je hele gezin voor langere tijd naar het buitenland? Wij bieden ook speciale expatkeuringen voor kinderen aan.

We bieden de volgende expatkeuringen aan:

  • Expat / Uitzending Inkeuring Basis
  • Expat / Uitzending Inkeuring Uitgebreid
  • Expat / Uitzending Combinatie in/uitkeuring
  • Expat / Uitzending < 9 jaar
  • Expat / Uitzending 9 – 16 jaar
  • Frequent Reizigerskeuring

Meer informatie

Heb je vragen over de keuring? Wij staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen via (020) 649 43 34. Liever mailen? Dat kan ook. Je kunt je gegevens achterlaten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Wij zijn te vinden in Den Haag en op Schiphol-Oost.