Duikerkeuring en persluchtkeuring

Ben jij professioneel duiker? Dan ben je niet onbekend met de keuring die je elk jaar moet doorlopen. Je kunt bij ons terecht voor zowel de initiële keuring als de herhalingskeuringen. KLM Health Services biedt daarnaast ook de persluchtkeuringen als je werkt met perslucht.  

Wanneer een duikerkeuring en persluchtkeuring?

Werken onder overdruk brengt risico’s met zich mee voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk dat je je als professioneel duiker ieder jaar laat keuren. Het is van belang dat je geen aandoening hebt die gevaarlijk kan zijn tijdens of vlak na het duiken. Met een duikerkeuring kan KLM Health Services achterhalen of jij een dusdanige aandoening hebt.

Wat houdt een duikerkeuring en persluchtkeuring in?

De keuring begint met een gedetailleerde analyse van jouw medische geschiedenis. Vervolgens doen we een aantal onderzoeken, waaronder bloed- en urineonderzoek, het meten van je lengte, gewicht, vetpercentage, BMI en bloeddruk.

Ook onderzoeken we je gehoor- en gezichtsvermogen, maken we een rust ECG, doen we longfunctieonderzoek en nemen we een maximale inspanningstest bij je af.

Bij de duikerkeuring kijken we indien nodig bij het eerste onderzoek ook naar je longen via een röntgenfoto.

We bieden verschillende keuringen aan:

  • Duikkeuring Initieel
  • Duikkeuring Periodiek
  • Persluchtkeuring

Meer informatie

Heb je vragen over de keuring? Wij staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen via (020) 649 43 34. Liever mailen? Dat kan ook. Je kunt je gegevens achterlaten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Wij zijn te vinden in Den Haag en op Schiphol-Oost.