Ambulancekeuring (PAM)

Werken bij de ambulancezorg is al een heldendaad op zich. Dat onze helden goed gekeurd worden is dan ook iets waar KLM Health Services trots op is.

De PAM, ook wel de Periodieke Arbeidsgezondheidskundige Monitor, is de periodieke medische keuring voor medewerkers van de ambulancezorg. Door middel van de PAM, kunnen wij jouw gezondheid vaststellen en monitoren, zodat jij jouw werk verantwoord kunt (blijven) uitvoeren.

Wat is een ambulancekeuring (PAM)?

De PAM ambulancekeuring bestaat uit twee delen: een medisch en fysiek deel. Bij het medische deel worden onder andere je lengte, gewicht en bloeddruk gemeten. Je ogen en oren worden gecontroleerd. Ook vindt er lichamelijk onderzoek plaats. De keuringsarts kijkt hierbij naar je psychische gesteldheid, je gezichts- en gehoorvermogen en naar de risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Het fysieke deel van de keuring bestaat uit de laddertest, balanstest, reanimatietest en de traplooptest.

Wanneer heb ik een ambulancekeuring (PAM) nodig?

Ben je ambulancechauffeur of ambulanceverpleegkundige? Dan is de PAM ambulancekeuring bedoeld voor jou. Het is een verplichte keuring voor het rijdend personeel vanaf 40 jaar en ouder. Iedere vier jaar moet je opnieuw gekeurd worden. Na afloop van de medische keuring ontvang je een geschiktheidsverklaring.

Meer informatie

Heb je vragen over de keuring? Wij staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen via (020) 649 43 34. Liever mailen? Dat kan ook. Je kunt je gegevens achterlaten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Wij komen naar je toe. De keuring vindt plaats bij jou op locatie.