Medische zorg in het buitenland

Je gaat op zakenreis en bent goed voorbereid. Wie op reis gaat, treft maatregelen om in goede gezondheid in het buitenland te verblijven. Toch kun je onverhoopt ziek worden. Vlak voor die belangrijke vergadering waar je de halve wereld voor bent over gereisd. Voedselvergiftiging, oorpijn of een allergische reactie; het kan zomaar gebeuren. In zulke gevallen is het fijn als gedegen medisch advies voorhanden is.

De gezondheidszorg is immers niet in elk land hetzelfde. Misschien versta je de lokale arts niet of kun je je niet voldoende verstaanbaar maken. Zijn de geneesmiddelen die zijn voorgeschreven wel verantwoord voor jou? En is het slim om met bepaalde klachten te vliegen? KLM Health Services biedt uitkomst.

Neem de dokter mee op reis!

Met de ‘Dokter mee op reis’-service van KLM Health Services kun je 24/7 bellen, mailen, sms’en of Whatsappen met een deskundige van KLM Health Services. Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel. De artsen zijn gespecialiseerd in reizen en gezondheid en geven je direct advies. Gedegen, helder en in jouw eigen taal. Ongeacht op welke manier je reist, of met welke luchtvaartmaatschappij. En als het nodig is, word je doorverwezen naar een dokter uit het AIR FRANCE KLM-artsennetwerk of een lokale gezondheidsinstelling. Zo is hoogwaardige medische ondersteuning altijd nabij!

De voordelen op een rij

  • 24 uur per dag medisch advies in jouw eigen taal.
  • Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel gedegen advies.
  • Hulp van ervaren en gespecialiseerde artsen.
  • Doorverwijzing naar artsen uit het AIR FRANCE KLM-artsennetwerk.
  • Bij afsluiten van het abonnement kun je per direct gebruik maken van de ‘Dokter mee op reis’.

Voor € 14,15 per maand kun je tijdens jouw verblijf in het buitenland onbeperkt een beroep doen op de artsen van KLM Health Services. Of profiteer van ons kennismakingsaanbod en sluit een jaarabonnement af voor slechts: € 69,60. Het ‘Dokter mee op reis’-serviceabonnement; jouw ideale reisgenoot! Dokter mee op Reis