Health check-up

Je gezondheid is je belangrijkste bezit. Denk jij dat jouw leefstijl in balans is met een goede gezondheid? Of wil je graag weten of jij bepaalde gezondheidsrisico’s hebt? Bij KLM Health Services kunnen we dat voor je uitzoeken. Je kunt jaarlijks een health check-up laten doen. Na dit onderzoek weet je wat je te doen staat om je gezondheid op peil te houden. Je ontvangt een uitgebreid rapport met de resultaten van je medische keuring en adviezen. 

Voor wie een health check-up?

Houd jij je graag bezig met een gezonde leefstijl? Dan is een health check-up iets voor jou.

Wat houdt een health check-up in?

Bij de health check-up maken we onderscheid tussen een basispakket en een uitgebreid pakket.

Health check-up BasisHealth check-up Uitgebreid
Gesprek met de arts met behulp van een vragenlijst en een lichamelijk onderzoek.Gesprek met de arts met behulp van een vragenlijst en een lichamelijk onderzoek.
Bepaling van lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, buikomvang en bloeddruk.Bepaling van lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, buikomvang en bloeddruk.
Urine onderzoek.Onderzoek van het gehoor door middel van een audiogram.
Een schriftelijke rapportage (in een beveiligde omgeving: Zivver).Bloed- en urine onderzoek, electrocardiogram (ECG) en longfunctieonderzoek
Onderzoek van het gezichtsvermogen en de oogboldruk (bij personen boven de 40 jaar).
Een schriftelijke rapportage (in een beveiligde omgeving: Zivver).

Je kunt de health check-up uitbreiden met een inspanningstest en/of een beeldschermkeuring.

  • Bij de inspanningstest gebruiken we een fietsergometer (soort hometrainer) die steeds zwaarder gaat. Je moet dus steeds meer inspanning leveren. Terwijl je fietst wordt een ECG/ hartfilmpje gemaakt.
  • Bij de beeldschermkeuring wordt jouw zicht op beeldschermafstand bekeken. Op basis van de resultaten hiervan, wordt vervolgens bepaald of je een beeldschermbril nodig hebt.

We bieden de volgende health check-ups aan:

  • Health check-up Basis
  • Health check-up Uitgebreid

Meer informatie

Heb je vragen over de check-up? Wij staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen via (020) 649 43 34. Liever mailen? Dat kan ook. Je kunt je gegevens achterlaten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Wij zijn te vinden in Den Haag en op Schiphol-Oost.