Voor bedrijven

Voor bedrijven

KLM Health Services helpt jouw organisatie om medewerkers fit en gezond houden.

Gezondheidsmanagement: op weg naar een gezondheidsbeleid

Gezonde en vitale medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van het bedrijf. Een medewerker die goed in zijn vel zit, is in staat om betere prestaties te leveren en meldt zich minder vaak ziek.

Daarom is het voor de kwaliteit en continuïteit van de organisatie essentieel te investeren in de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Niet eenmalig, maar structureel. KLM Health Services bespreekt graag met je wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen om te voorkomen dat medewerkers uitvallen. En om ervoor te zorgen dat zij vol energie hun werk kunnen doen.

Fitte en gezonde medewerkers, ook op reis

Met een goed gezondheidsbeleid zorg je als werkgever voor je medewerkers. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Met de diensten van KLM Health Services houd je je medewerkers fit en gezond. Denk aan medische keuringen om beroepsrisico’s te beperken, leefstijladviezen over het in balans houden van werk en privé  óf vaccinaties om veilig in het buitenland zaken te doen.

Waarom KLM Health Services?

Expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen

Jarenlange internationale ervaring

24/7 hulp overal ter wereld

Wil je advies over gezonde en fitte medewerkers? Neem contact met ons op: (085) 401 62 11 of laat je gegevens hier achter.

Contactformulier 0854016211