Over ons

KLM Health Services.

 

Fit to explore your world.

Ons verhaal

Wij helpen je met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en leefstijlprogramma’s. Dit doen we met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en ook voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie.

24/7 zorg, waar ook ter wereld

Ons hoofdkantoor bevindt zich op Schiphol-Oost. Daarnaast zijn er vestigingen in Den Haag en op Schiphol-Centrum. Ook op locatie zijn onze zorgprofessionals actief. Zo verzorgen we incompany-trainingen, keuringen en vaccinaties op locatie. Met ons wereldwijde artsennetwerk ondersteunen wij bedrijven met reizende werknemers en particulieren die ter plekke hulp nodig hebben.

Historie

KLM Health Services is een dochter van KLM NV en werkt sinds 1995 als zelfstandige organisatie op het gebied van werken, reizen en gezondheid. Dochterbedrijf Airport Medical Services verzorgt medische hulp bij noodsituaties en biedt eerstelijnsgezondheidszorg op Schiphol. Zij beschikt over een gekwalificeerde apotheek waar medicatie direct kan worden afgehaald. Airport Medical Services speelt een adviserende rol bij pandemie├źn en infectieziektes.

Certificaten

KLM Health Services en Airport Medical Services zijn gecertificeerd volgens normen: ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Executive Health Management is gecertificeerd volgens de normen ISO 27001 en NEN 7510. Ook is KLM Health Services een gecertificeerde arbodienst. Een kopie van de certificaten kun je bij ons opvragen.