chevron_left Op de luchthaven

Apotheek op Schiphol

Voor al jouw (reis)medicatie

In onze apotheek in vertrekhal 2 op luchthaven Schiphol ben je welkom van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:00. Daarnaast kun je 24/7 terecht voor spoedmedicatie.

Ons assortiment is afgestemd op reizigers en werkenden op Schiphol en bestaat uit receptplichtige medicijnen en medicijnen die zonder recept verkrijgbaar zijn zoals pijnstillers, middelen tegen verkoudheid, allergie en diverse verbandartikelen.

null

Medicatie ophalen

Als je gaat reizen kan het gebeuren dat je in de hectiek je medicatie vergeet. Of misschien ben je het ergens kwijtgeraakt. Bij ons in de apotheek kunnen we je verder helpen.

Heb je een recept voor medicatie, voorgeschreven door je eigen (huis)arts? Ook deze medicatie kun je bij ons ophalen. Ook als je niet gaat reizen of werkend op Schiphol bent.

Ben je geholpen door een huisarts bij ons en heb je medicatie voorgeschreven gekregen?
Dan kun je deze direct bij onze apotheek ophalen. Wij declareren de kosten van de meeste receptplichtige geneesmiddelen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. Zo kun je snel en makkelijk beschikken over medicijnen, ook na behandeling op de Eerste Hulp.

Medicatie mee op reis

Ga je op reis en wil je medicatie meenemen? Neem deze dan mee in je handbagage, in de originele verpakkingen. Vergeet ook niet om een Engelstalig medicatiepaspoort van je apotheek mee te nemen, zodat je in het buitenland duidelijk kunt maken welke medicatie je precies gebruikt. Raadpleeg de website van het CAK als je medicatie hebt die onder de opiatenwetgeving valt.

BHV-artikelen

Wij verzorgen diverse medische voorzieningen voor BHV. Deze bestel je via ons webportal. Heb je nog geen inloggegevens? Neem dan contact op met [email protected].

Veelgestelde vragen