Preventieve maatregelen

Voorkomen is altijd beter dan genezen, ook op reis. Tijdens je verblijf in het buitenland wil je beschermd zijn tegen mogelijke gezondheidsrisico’s. Bij de Travel Clinic adviseren wij je graag hoe je met de juiste artikelen goed voorbereid op reis gaat.

Wat kun je verwachten?

Om je reis zo aangenaam mogelijk te maken, is het verstandig om naast  eventuele vaccinaties ook een aantal preventieve maatregelen te nemen. Hiermee verklein je de kans om ziek te worden tijdens of na je reis. Onze verpleegkundigen van de Travel Clinic geven deskundig advies. Je kunt in de Travel Clinic ook terecht voor handige reisartikelen zoals First Aid kits voor op reis, klamboes en middelen tegen zonnebrand en insectenbeten. We hebben alles wat je nodig hebt om gezond op reis te gaan in onze Travel Cinics.

De voordelen

Een bezoek aan de Travel Clinic zorgt ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarmee voorkom je  onnodige gezondheidsproblemen en heb je meer plezier van je reis.

Buitenlands reisadvies van de Rijksoverheid

Het reisadvies, verzorgd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, helpt jou bij de voorbereiding op risico’s die je tegen kunt komen tijdens jouw reis naar het buitenland. Je kunt hier onder andere bijvoorbeeld vinden naar welke regio’s je wel kunt reizen, en welke je beter kunt vermijden. Soms zijn er veiligheidsrisico’s. Wanneer het wordt afgeraden om niet af te reizen naar een bepaald land, reis hier dan alleen naartoe in uiterst noodzakelijke gevallen.