Zweden

Vaccinaties Zweden

Vertrek je binnenkort naar Zweden? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Zweden zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een land in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en maakt onderdeel uit van Scandinavië. In de Oostzee liggen de eilanden Öland en Gotland die ook tot Zweden behoren. De hoofdstad en tevens grootste stad is Stockholm. Het land kent een gematigd zeeklimaat met milde zomers en koude winters. Neerslag valt gedurende het hele jaar, maar juli en augustus zijn over het algemeen droger.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gematigd zeeklimaat
  • rainy 170 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is juni t/m augustus

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar