Wake eiland

Vaccinaties Wake eiland

Vertrek je binnenkort naar Wake eiland? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Wake eiland zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Wake eiland is een atol in de Stille Oceaan, tussen Hawaii en de Noordelijke Marianen, in de regio Micronesie. Wake eiland is een van de meest geisoleerde eilanden ter wereld. Het eiland wordt opgeëist door de Marshalleilanden, maar behoort tot de Verenigde Staten van Amerika. Het eiland kent een tropisch klimaat, met januari als koudste maand met een gemiddelde van 28 graden Celcius.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 179 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is januari, februari, april t/m december

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar