Verenigd Koninkrijk

Vaccinaties Verenigd Koninkrijk

Vertrek je binnenkort naar het Verenigd Koninkrijk? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk zijn geen specifieke gezondheidsrisico’s verbonden en er worden geen vaccinaties aanbevolen of verplicht. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, ook bekend als het Verenigd Koninkrijk, VK en de UK, is een soevereine staat in Europa, gelegen tussen de Noordzee en de Atlantische Oceaan. Het Koninkrijk omvat vier landen, namelijk: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Verder vormen Engeland, Schotland en Wales samen het eiland Groot-Brittannië. Het klimaat van het Verenigd Koninkrijk kent milde temperaturen en overwegend bewolkt weer. De warmste maanden zijn juli en augustus. Neerslag is er gedurende het hele jaar, met een piek in de herfst- en wintermaanden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gematigd klimaat
  • rainy 133 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar