Turks- en Caicoseilanden

Vaccinaties Turks- en Caicoseilanden

Vertrek je binnenkort naar de Turks- en Caicoseilanden? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Turks- en Caicoseilanden zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Turks- en Caicoseilanden zijn twee eilandengroepen ten noorden van het eiland Hispaniola en ten zuidoosten van de Bahama's. De eilanden liggen in de Atlantische oceaan, op een route van veel tropische stormen. De eilanden kennen een tropisch klimaat, neerslag valt voornamelijk in de maanden mei tot en met oktober. Door het aangename klimaat en de verkoelende passaatwinden zijn de eilanden een ideale bestemming voor strandliefhebbers en watersporters.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 200 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m april

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar