Tsjechië

Vaccinaties Tsjechië

Vertrek je binnenkort naar Tsjechië? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Tsjechië zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Tsjechië, officieel de Tsjechische Repubiek, is een land in Centraal-Europa. Het grenst aan Duitsland, Polen, Slowakije en Oostenrijk. Tsjechië heeft als hoofdstad Praag, die net als 11 andere locaties in het land op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Het land kent een gematigd continentaal klimaat met warme zomers en koude winters. Neerslag is gedurende het gehele jaar, met gemiddelde regenval. In de zomer kan het boven de 30 graden zijn, waar de winters er koud sneeuwachtig uit zien.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gematigd continentaal klimaat
  • rainy 161 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar