Tokelau

Vaccinaties Tokelau

Vertrek je binnenkort naar Tokelau? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Tokelau zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Tokelau, een eilandengroep, is een overzees gebiedsdeel van Nieuw-Zeeland. De eilanden liggen in de Stille Oceaan, ten noorden van de Samoa-eilanen en ten noordwesten van de Cookeilanden. Tokelau heeft een tropisch klimaat met neerslag vespreid over het jaar. In de regenseizoenen kunnen heftige regenbuien voorkomen, en soms wordt Tokelau getroffen door cyclonen. Voornamelijk de maanden november tot april kunnen de wind en regenbuien sterk zijn.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 273 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m oktober

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar