Tahiti

Vaccinaties Tahiti

Vertrek je binnenkort naar Tahiti? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Tahiti zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Tahiti, vroeger Otaheite, is een eiland in de Stille Zuidzee, die samen met de eilanden Moorea en Bora Bora behoort tot Frans-Polynesië. Deze eilandengroep bestaan uit 118 eilanden, gelegen tussen Australië en Zuid-Amerika. Veel van de eilanden hebben een vulkanische oorsprong. Op Tahiti heerst een tropisch klimaat met aangename temperaturen. Het hele jaar door zijn er zonnige dagen met af en toe een regenbui. Het regenseizoen is van november tot april, met voornamelijk in februari en maart neerslag.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 180 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m oktober
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar