Sint-Helena

Vaccinaties Sint-Helena

Vertrek je binnenkort naar Sint-Helena? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Sint-Helena zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Sint-Helena, onderdeel van het Brits overzees gebiedsdeel Sint-Helena, Ascension en Tristan da Cunha, is een eiland in het zuiden van de Atlantische Oceaan, ten westen van de Afrikaanse kust. Het eiland is volledig economisch afhankelijk van het Verenigd Koninkrijk. Sint-Helena is vooral bekend doordat Napoleon Bonaparte de laatste jaren van zijn leven in ballingschap op het eiland heeft doorgebracht. Het eiland kent een gematigd klimaat met temperaturen tussen de 14 en 26 graden Celcius. Neerslag valt gedurende het hele jaar.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Subtropisch klimaat
  • rainy 166 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is maart t/m mei

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar