Saint Vincent en de Grenadines

Vaccinaties Saint Vincent en de Grenadines

Vertrek je binnenkort naar Saint Vincent en de Grenadines? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Saint Vincent en de Grenadines zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Saint Vincent en de Grenadines is een onafhankelijk land in de Caribische Zee ten noorden van Grenada. Het maakt deel uit van de Britse Commonwealth. Het land bestaat uit het eiland Saint Vincent en een aantal kleine eilandjes - de Grenadines: Bequia, Baliceaux Island, Mustique, Petit Mustique island, Savan Island, Petit Canouan, Canouan, Mayreau, Tobago Cays, Union Island, Petit St Vincent Island. De hoofdstad van het land is Kingstown. Het land kent een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 23 en 31 graden Celcius. Neerslag valt het hele jaar, maar voornamelijk van mei tot oktober. Het land is populair onder strand- en watersport- liefhebbers.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 150 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m mei

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar