Saint-Pierre en Miquelon

Vaccinaties Saint-Pierre en Miquelon

Vertrek je binnenkort naar Saint-Pierre en Miquelon? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Saint-Pierre en Miquelon zijn geen specifieke gezondheidsrisico’s verbonden en er worden geen vaccinaties aanbevolen of verplicht. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Saint-Pierre en Miquelon is eilandengroep en Frans overzees departement, in het noorden van de Atlantische Oceaan, ongeveer 25 km voor de kust van het Canadese Newfoundland. De eilandengroep bestaat uit de hoofdplaats Saint-Pierre en acht kleinere eilanden: Miquelon-Langlade, Île aux Marins, Petit Colombier, Grand Colombier, Île aux Pigeons en Île aux Vainqueurs. De eilandengroep kent een koel zeeklimaat met milde temperaturen gedurende het hele jaar, varierend van -5 tot 22 graden Celcius. Neerslag valt gedurende het hele jaar, met een toename in de herfstmaanden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Koel zeeklimaat
  • rainy 180 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is juni t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar