Saint Kitts en Nevis

Vaccinaties Saint Kitts en Nevis

Vertrek je binnenkort naar Saint Kitts en Nevis? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Saint Kitts en Nevis zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Saint Kitts en Nevis is een federale staat in de Caraïbische Zee in Midden-Amerika, bestaande uit de eilanden Saint Kitts (of Saint Christopher) en Nevis. Behalve deze twee eilanden behoort ook een aantal rotspunten zoals Booby Island tot de staat Saint Kitts en Nevis. Beide eilanden, behoren tot de Bovenwindse Eilanden van de Kleine Antillen. Het land kent een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 23 en 31 graden Celcius. Gedurende het hele jaar is er een hoge luchtvochtigheid en regenval, wat voor de weelderige vegetatie zorgt.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 100 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is januari t/m juli

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar