Réunion

Vaccinaties Réunion

Vertrek je binnenkort naar Réunion? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Réunion zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Réunion is een eiland en Frans overzees departement in Afrika ten oosten van Madagaskar en ten westen van Mauritius. Réunion is het meest westelijke eiland van de Mascarenenarchipel die ook Mauritius omvat, en Rodrigues, beide deel uitmakend van de Republiek Mauritius. De Mascarenen zijn van oudsher verbonden met het Afrikaanse continent. Réunion kent een tropisch klimaat met temperaturen tussen 17 en 30 graden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 150 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar