Portugal

Vaccinaties Portugal

Vertrek je binnenkort naar Portugal? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Portugal zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land in het uiterste zuidwesten van Europa. Het grenst aan Spanje, wat ook het enige buurland is. Tot Portugal behoren tevens de Azoren en Madeira, twee eilandengroepen in deze oceaan. Het land kent een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. De temperaturen variëren van 10 tot 28 graden Celcius. In de zomermaanden is het droog en zonnig. Er valt weinig neerslag en de wind zorgt voor aangename verkoeling. De winters zijn zachter met af en toe wat regenval.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Mediterraan klimaat
  • rainy 66 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar