Norfolkeiland

Vaccinaties Norfolkeiland

Vertrek je binnenkort naar Norfolkeiland? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Norfolkeiland zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs mogelijk verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Norfolkeiland is een eiland in de Stille Oceaan en is een extern territorium van Australië. De zomers zijn aangenaam warm met een gemiddelde maximumtemperatuur van 22 graden. De winters zijn koel met een minimumtemperatuur van 2 graden. Neerslag valt gelijkmatig gedurende het hele jaar, met wat meer regenval in de wintermaanden. Over het algemeen geniet Norfolk van aangename weersomstandigheden, ideaal voor het verkennen van de prachtige natuur en historische bezienswaardigheden in de omgeving.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Gematigd zeeklimaat
  • rainy 120 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m oktober

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar