Noorwegen

Vaccinaties Noorwegen

Vertrek je binnenkort naar Noorwegen? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Noorwegen zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties dit zijn is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Noorwegen heeft een wisselvallig klimaat met milde zomers en koude winters. In de zomer liggen de temperaturen rond de 15 tot 20 graden en in de winter kan het kwik dalen tot -10 graden. Het landschap is vaak bedekt met sneeuw in de winter, waardoor het een sprookjesachtige uitstraling krijgt. De zomermaanden bieden lange dagen waarop je kunt genieten van de prachtige natuur en het betoverende landschap.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Wisselend klimaat
  • rainy 141 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar