Nieuw-Zeeland

Vaccinaties Nieuw-Zeeland

Vertrek je binnenkort naar Nieuw-Zeeland? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Nieuw-Zeeland zijn geen specifieke gezondheidsrisico’s verbonden en er worden geen vaccinaties aanbevolen of verplicht. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Nieuw-Zeeland heeft een gematigd zeeklimaat met milde temperaturen gedurende het hele jaar. Neerslag is gelijkmatig verspreid over het hele jaar, met iets meer regenval in de wintermaanden. De westkust van het Zuidereiland staat bekend om de sterke westerly wind genaamd de "Roaring Forties", die verantwoordelijk is voor het ruige weer in dat gebied. Over het algemeen is het weer in Nieuw-Zeeland mild en kan het snel veranderen, dus reizigers wordt aangeraden om voorbereid te zijn op alle weersomstandigheden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Gematigd zeeklimaat
  • rainy 134 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m februari

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar