Nieuw-Caledonië

Vaccinaties Nieuw-Caledonië

Vertrek je binnenkort naar Nieuw-Caledonië? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Nieuw-Caledonië zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs mogelijk verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Nieuw-Caledonië heeft een warm klimaat met temperaturen variërend van 17 tot 29 graden Celsius. De regenval is gelijkmatig verdeeld over het hele jaar, maar over het algemeen zijn de dagen zonnig en helder, met een verfrissend briesje dat vanaf de oceaan over het eiland waait. Het weer is overwegend aangenaam en ideaal voor het beoefenen van watersporten en het verkennen van de prachtige natuur van het eiland.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 100 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is september t/m december
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar