Nederlandse Antillen

Vaccinaties Nederlandse Antillen

Vertrek je binnenkort naar de Nederlandse Antillen? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Nederlandse Antillen zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs mogelijk verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Nederlandse Antillen genieten van een tropisch klimaat met temperaturen variërend tussen de 21 en 28 graden. De oostelijke passaatwinden zorgen voor verkoeling en brengen af en toe wat regen. Over het algemeen is het weer op de Nederlandse Antillen zonnig en aangenaam, waardoor het een populaire vakantiebestemming is voor liefhebbers van zon, zee en strand.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 80 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is januari t/m april

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar