Liechtenstein

Vaccinaties Liechtenstein

Vertrek je binnenkort naar Liechtenstein? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Liechtenstein zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Liechtenstein, officieel het Vorstendom Liechtenstein, is een land in het midden van Europa. De dwergstaat ligt in het Rijndal van de Alpen en is slechts 24 kilometer lang. Het grenst aan Zwitserland en Oostenrijk en is voornamelijk bekend als wintersportoord en belastingparadijs. Net als Zwitserland is het geen lid van de Europese Unie. Liechtenstein kent een gematigd landklimaat met milde zomers en koude winters. De temperaturen gaan van -2 in de winter tot 22 graden Celcius in de zomer. Neerslag valt gedurende het hele jaar, met in de winter ook sneeuwval.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gematigd landklimaat
  • rainy 140 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is juni t/m augustus

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar