Kiribati

Vaccinaties Kiribati

Vertrek je binnenkort naar Kiribati? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Kiribati zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Kiribati, officieel de Republiek Kiribati, is een land en eilandengroep in Oceanië. Het ligt in de Grote Oceaan en is onderdeel van de regio's Micronesië en Polynesië. De atollen van Kiribati zijn zeer laaggelegen. Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken zal Kiribati het eerste land ter wereld worden dat als gevolg van klimaatverandering en de stijgende zeespiegel volledig zal verdwijnen. Kiribati heeft een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 26 en 30 graden Celcius. Het hele jaar valt er neerslag, maar voornamelijk in de maanden juli tot en met oktober.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 179 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is juli t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar