Guam (USA)

Vaccinaties Guam

Vertrek je binnenkort naar Guam? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Guam zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Guam is een Oceanisch eiland, onderdeel van de regio Micronesië. De hoofdstad is Hagåtña. Guam bevindt zich in de Grote Oceaan ten noorden van de Carolinen en ten zuiden van de Noordelijke Marianen. Het is het zuidelijkste eiland van de Marianen. Guam vormt een afzonderlijk territorium van de Verenigde Staten en is niet onafhankelijk. Het eiland kent een tropisch klimaat, waar het het hele jaar vochtig en warm is. Neerslag komt regelmatig voor en soms ook stormen. Over het algemeen is het eiland perfect voor liefhebbers van zon, zee en strand.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 175 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is januari t/m mei

Verplichte vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar