Falklandeilanden

Vaccinaties Falklandeilanden

Vertrek je binnenkort naar de Falklandeilanden? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Falklandeilanden zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Falklandeilanden zijn een dunbevolkte eilandengroep in de zuidelijke Atlantische Oceaan of Argentijnse Zee, ten oosten van zuidelijk Argentinië. De eilanden vormen een Brits overzees gebied, maar vanwege de aanspraak van Argentinië op de eilandengroep, onstond de Falklandoorlog in 1982. Het klimaat op de Falklandeilanden wordt gekenmerkt door koele temperaturen gedurende het hele jaar. Gedurende het hele jaar is er neerslag en sterke wind.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze verpleegkundigen bij de Travel Clinic voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Toendraklimaat
  • rainy 200 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is januari t/m maart

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar