Estland

Vaccinaties Estland

Vertrek je binnenkort naar Estland? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Estland zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Estland, officieel de Republiek Estland, is een land in Noordoost-Europa. Het grenst aan de Oostzee, de Finse Golf, Rusland en Letland. Estland heeft een andere taal dan Letland en Litouwen, namelijk: Finoegrisch en niet Baltisch. Estland is de kleinste van deze drie Baltische landen. Met een gematigd zeeklimaat heeft het land milde zomers en koude winters. De zomermaanden hebben doorgaands de meeste neerslag. Verder staat Estland bekend om de sterke wind, genaamd "Pohja tuul", die vanuit het noorden komt.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gematigd zeeklimaat
  • rainy 169 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar