Canarische eilanden

Vaccinaties Canarische Eilanden

Vertrek je binnenkort naar de Canarische Eilanden? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Canarische Eilanden zijn geen specifieke gezondheidsrisico’s verbonden en er worden geen vaccinaties aanbevolen of verplicht. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Canarische Eilanden horen bij Spanje en liggen ten westen van Marokko. De bekendste eilanden van de archipel zijn Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, Fuerteventura en La Palma. De eilanden hebben een subtropisch klimaat met slechts kleine veranderingen door het jaar heen. Het hele jaar door heersen er aangename, zomerse temperaturen. De oostelijke eilanden zijn iets droger, en de westelijke iets vochtiger.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Subtropisch klimaat
  • rainy 21 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is maart t/m mei, september t/m november

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar