Britse Maagdeneilanden

Vaccinaties Britse Maagdeneilanden

Vertrek je binnenkort naar de Britse Maagdeneilanden? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Britse Maagdeneilanden zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Britse Maagdeneilanden zijn een eilandengroep die deel uitmaakt van de Britse Overzeese Gebieden. Er zijn 50 eilanden die tot deze groep behoren. De hoofdstad is Road Town. De eilandengroep ligt in het Caraïbisch gebied, en maakt onderdeel uit van de Antillen. De vier belangrijkste eilanden zijn Tortola, Virgin Gorda, Anegada en Jost Van Dyke. De eilanden kennen een tropisch klimaat met gematigde regenval en vooral zonnige dagen. De gemiddelde jaartemperatuur is 27 graden Celcius, waardoor het het hele jaar goed vertoeven is.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 252 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is november t/m augustus

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • Meer dan 60.000 vaccinaties per jaar