Brits Territorium in de Indische Oceaan

Vaccinaties Brits Territorium in de Indische Oceaan

Vertrek je binnenkort naar Brits Territorium in de Indische Oceaan? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Brits Territorium in de Indische Oceaan zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Het Brits Territorium in de Indische Oceaan, ook wel BIOT, is een overzees territorium van het Verenigd Koninkrijk die zich halverwege Tanzania en Indonesië, onder de Malediven, bevindt in de Indische Oceaan.  Sinds 1976 bestaat het BIOT alleen nog uit de zes belangrijkste eiland van de Chagosarchipel, met het grootste eiland Diego Garcia. Diego Garcia huisvest een Brits/Amerikaanse militaire basis. Hoewel het een Brits territorium is, is de munteenheid de Amerikaanse Dollar. De eilanden kennen geen wegen en mensen vervoeren zich voornamelijk per fiets.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Tropisch zeeklimaat
  • rainy 209 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is het gehele jaar

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar